top of page
achtergrond.png

Ontdek jouw toekomstige collega's...

 ÉÉN VOOR ÉÉN TECHNISCHE (AL)PRO’S.

Ontdek jouw toekomstige collega's...  ÉÉN VOOR ÉÉN TECHNISCHE (AL)PRO’S. JOIN THEM
Meet onze pro Koen!  (62 jaar) Hij is al meer dan 30 jaar aan de slag voor Alpro in Wevelgem en is de opleidingsverantwoordelijke bij Alpro Technical Academy.  Er is geen beter persoon dan hij om je te vertellen wat je kan en mag verwachten van onze Technical Academy.  Hoor je graag wat Alpro Technical Academy voor jouw technisch talent kan betekenen?  Ontdek meer via www.alprotechnicalacademy.be

Koen

62 JAAR

Al meer dan 30 jaar aan de slag voor Alpro in Wevelgem en is de opleidingsverantwoordelijke bij Alpro Technical Academy.

 

"De Technical academy zet in op het laten groeien van onze eigen medewerkers en ook de mogelijkeid van het aantrekken van nieuwe medewerkers."

Meet onze pro Emiel! (22 jaar) Hij bezit een Bachelor Elektromechanica. Emiel deed eerst stage én een vakantiejob bij Alpro Wevelgem. Hij werd beloond met een contract als interventietechnieker. Hoor je graag wat Alpro Technical Academy voor jouw technisch talent kan betekenen? Ontdek meer via www.alprotechnicalacademy.be

Emiel

22 JAAR

Bachelor Elektromechanica. Deed eerst stage én een vakantiejob bij Alpro Wevelgem. Werd beloond met een contract als interventietechnieker.

 

“De opleidingen bij mijn onboarding waren een absolute meerwaarde. Als je van de schoolbanken komt, is je praktische kennis toch nog beperkt. Maar hier op de werkvloer spijker je stap voor stap je skills bij.”

Meet onze pro Christian! (63 jaar) Hij begon bij Alpro als algemene technieker, 28 jaar geleden. Christian is doorgegroeid tot teamleader technische dienst tijdens het weekend en werkt nu als maintenance specialist tijdens de week. Hoor je graag wat Alpro Technical Academy voor jouw technisch talent kan betekenen? Ontdek meer via www.alprotechnicalacademy.be

Christian

63 JAAR

Begon bij Alpro als algemene technieker, 28 jaar geleden.
Hij is doorgegroeid tot teamleader technische dienst tijdens het weekend en werkt nu als maintenance specialist tijdens de week.

“Ik werk al zo lang bij Alpro omdat de collega’s hier echt leuk zijn. En de managers staan dicht bij de mensen. Je krijgt hier de kans om carrière te maken én gelukkig te worden. Daar ben ik het bewijs van. Jonge mensen moeten dus vooral niet twijfelen om hier te komen werken.”

Meet onze pro Olivier! (37 jaar) Hij bezit een bachelor Elektromechanica. Olivier startte als technieker voor Alpro Wevelgem in 2008. Hij groeide eerst door tot werkvoorbereider en nu tot maintenance coördinator.  Hoor je graag wat Alpro Technical Academy voor jouw technisch talent kan betekenen? Ontdek meer via www.alprotechnicalacademy.be

Olivier

37 JAAR

Bachelor Elektromechanica. Startte als technieker voor Alpro Wevelgem in 2008. Groeide eerst door tot werkvoorbereider en nu tot maintenance coördinator.

 

“Ik heb hier als starter veel on the job geleerd. Maar als jonge gast mocht ik ook al meteen naar Zweden en Duitsland voor opleiding. Daar was ik echt van onder de indruk.”

Pro sinds oktober 2019. Aan de slag als interventietechnieker.

Maxim

28 JAAR

Pro sinds oktober 2019. Aan de slag als interventietechnieker.

 

Je weet nooit hoe de dag zal verlopen, het is heel afwisselend werk. Mijn interventies eisen een fijne afregeling van de machines en daar hou ik van. Je staat er zeker niet alleen voor. De collega's helpen meedenken. 

achtergrond.png

Word ook pro @ Alpro

Wij planten zaadjes. Jij oogst nog meer talent.

bottom of page